Despre mine

DATE PERSONALE



Numele meu este Balaban Maria-Bianca am 16 ani si locuiesc in Iasi. Dupa terminarea claselor primare si gimnaziale realizate la Scoala Gimnaziala "Otilia Cazimir",am ales sa imi continui studiile ca eleva a Colegiului National "Emil Racovita"-Iasi pe profilul "matematica-informatica, intensiv lb. engleza". Dupa terminarea liceului doresc sa urmez cursuri speciale in cadru Scolii Superioare de Aviatie Civila,ce imi vor permite mai departe sa ma angajez ca insotitoare de zbor,un job mult dorit de mine.

INTERESE PERSONALE


In materie de pasiuni pot spune ca exista multe lucuri care imi strarnesc curiozitatea si interesul.Aici se incadreaza diferite domenii, cum ar fi geografia , ce se leaga automat cu placerea de a calatorii.Inca de mica, parintii mei mi-au dezvoltat aceasta pasiune prin excursiile in care am fost cu ei sau taberele in care am cazut de comun acord sa merg.De aici s-a dezvoltat tangenta mea cu job-ul de insotitoare de zbor, care sper ca imi va permite sa vad o mare parte din lume,acesta fiind un ideal pentru mine.

Alta meserie care ma atrage si pe care as practica-o cu cea mai mare placere este cea de make-up artist,aceasta ocupatie deschizand multe usi.Astfel, un make-up artist priceput ar putea lucra:intr-un salon de cosmetica,la teatru,in televiziune,intr-un magazin de produse cosmetice: Sephora, Douglas, Marrionaud,etc sau pe cont propriu.


ACTIVITATI


Fiind o persoana empatica si sociabila, activitatile mele includ bineinteles comunicarea cu alte persoane.Lejeritatea e o alta componenta ce ma defineste,asa ca petrecutul timpului in spatii aleatoare cu persoanele dragi mie imi ocupa cea mai mare parte din timp.

De asemenea,lectura ocupa o parte importanta in timpul meu liber.Cititnd o carte, calatoresti în tot felul de locuri indepartate, iei parte la cele mai interesante peripetii ca un personaj nevazut, asculti din umbra secrete importante din marile palate, vezi „cu ochii tai” cele mai neinchipuite realitati, simti emotii inedite, gasesti lumii noi, pasesti pe taramuri de vis, te minunezi de peisaje superbe, intalnesti oameni celebri, patruzi mistere tainuite, traiesti prezentul, trecutul și viitorul, deschizi usi fermecate, ai parte de minunătii.