Europa
Cand vine vorba despre destinatii spectaculoase, Europa ofera o multitudine de optiuni. Indiferent ca alegeti un city break într-o capitala europeana, o escapada romantica în cuplu pe o plaja însorita sau o vacanta cu familia ori cu prietenii, pe batrânul continent exista numeroase variante pentru distractie, culturalizare si activitati inedite.
1. Promenade des Anglais, Nisa, Franta

Franta are un farmec aparte, iar Nisa poate satisface si cele mai sofisticate cerintele ale unui turist. Aflat pe Coasta de Azur, Nisa este un loc în care, atât ziua cât si noaptea, strazile abunda de viata, restaurantele freamata de clienti, iar obiectivele turistice sunt asaltate de vizitatori. Orasul Vechi este un exemplu în acest sens. Locul se ascunde între dealul cetatii la est si râul Le Poillon, si de orasul nou, la vest. Vechiul oras Nisa este cunoscut si sub numele de Vieux Nice.
Frumusetea zonei este absolut incredibila. Pe o parte Muntii Lattari, pe cealalta parte albastrul nesfârsit al Marii Tireniene. Între ele, soseaua care serpuieste ametitor la o înaltime considerabila desupra marii. Micile statiuni turistice, presarate pe coasta, sunt dispuse în terase pe versantii abrupti: Positano, Praiano, Maiori, Minori, Amalfi, Ravello, Furore, Cetara, Conca dei Marini,  Vietri sul Mare.
2. Almafi, Italia

3. Praga, Republica Ceha
Capitala Republicii Cehia este un loc captivant, un amestec de arta, muzica, film si teatru. Aceasta bijuterie cu arhitectura europeana originala, este un oras romantic cu privelisti care-ti taie rasuflarea, gradini linistite, calatorii cu barca si plimbari relaxante pe ingustele carari pietruite. Capitala ceha este un oras modern cu hoteluri de lux, restaurante excelente ce ofera produse ale bucatariei autohtone si internationale.
4. Lagos, Portugalia
Algarve e cea mai sudica si calda regiune a Portugaliei, având marele avantaj de a fi destul de aproape de România, daca e sa comparam cu distanta care ne desparte de Maldive, de exemplu. Plajele de aici sunt superbe, iar cea din Lagos este una de neuitat.
5. Interlaken, Elvetia
Interlaken este un oras din inima Elvetiei, care si-a castigat si titulatura de statiune de munte, ce apartine cantonului Berna.  I se mai spune si “orasul dintre lacuri”, datorita pozitiei sale intre lacurile Thun, in vest si Brienz in est. Este o locatie perfecta pentru iubitorii de natura si locuri frumoase.