Dan Ioana Nicola

  1. Despre mine
  2. Studii
  3. Pasiuni
  4. Muzică ascultată
  5. Contact

Despre mine

Mă numesc Dan Ioana Nicola sunt născută pe 10 iunie 2005, în Iaşi, România. Locuiesc în cartierul Podul Roş şi stau doar la câteva minute de şcoală. Sunt elevă la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Iaşi, în clasa de ştiinţe ale naturii, intensiv engleză. Nu fac parte dintr-o familie numeroasă, fiind singură la părinţi.

Studii

În prezent, învăţ la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Iaşi. În viitor, îmi doresc să urmez Facultatea de drept de la UAIC..
Note la Evaluarea Naţională

Pasiuni

Am multe activități ce mă pasionează, de la gătit la astrologie. Gătitul, spre exemplu, mă pasionează pentru că îl văd pe tata în bucătărie încă de când eram mică. El amesteca diferite alimente ale căror nume nu le știam încă, iar ele aveau diferite culori, gusturi și texturi, ceea ce mă fascina foarte tare. În schimb, astrologia mă pasionează datorită mamei, deoarece ea a început să descopere acest domeniu acum câțiva ani. Asta m-a ajutat și pe mine, pentru că atunci când nu pot întelege ceva, ea mă poate ajuta.De asemenea, fac în particular cursuri de engleză la Twinkle Star, unde am avut și ocazia să ajut profesorii să își predea cursurile, timp 9 luni.
Pasiunile mele

Muzică ascultată

Pe lângă pasiunile menționate mai sus, îmi place să ascult muzică. Mă ajută să mă concentrez, să am o stare mai bună sau să îmi fac curat în gânduri. Uneori nu pot să fac nimic fără ea. În general, ascult pop, R&B și house, dar când doresc să mă calmez, ascult melodii ce au frecvența mare, dar fără voci sau mai multe părți de melodie în acelasi timp.
Muzică