Gușătoaia Codrina

PAGINA MEA

Date personale

Mă numesc Gușătoaia Codrina, am 16 ani, sunt născută pe data de 14 ianuarie 2005 și studiez la Colegiul Național "Emil Racovită din Iași pe profilul știinte ale naturii intensiv engleză. Nu am frați sau surori, întrucât sunt singură la părinți și locuiesc în Dacia, la 20 de minute de școala.
În școală primară am învățat la școala "Titu Maiorescu", urmând la Liceul "Dimitrie Cantemir" în școala generală. După terminarea liceului doresc să studiez arhitectura înafara granițelor țării.

Activități

De-a lungul timpului am practicat numeroase sporturi: tenis, înot, rugby-tag, baschet si de aproape 4 ani fac dans. Sunt membru al trupei de streetdance Hometown Dance de 2 ani si împreuna am avut rezultate frumoase la concursurile din țară:

  • În anul 2019 am deschis gala etapei naționale Eurovision
  • Locul I Bucharest Dance Festival 2019, categoria MTV Commercial
  • Locul I la festivalul Ia.Și Dansează 2019 categoria Etnostilizat si Street dance
  • Voluntar festival Gfest 2019
Poze


Pasiuni

În timpul liber îmi place să desenez ,deoarece îmi creează o stare de bine. De asemenea, uneori iau camera de fotografiat si pozez lucruri/peisaje care mă inspiră

Mai multe


Muzica

Ascult orice stil de muzică, în funcție de contextul în care ma aflu, dar voi lasa mai jos playlist-ul cu pieselele mele preferate.
Muzica