AnunturiPremii/Prizes

Data:2013-03-26 19:55

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Constructorii României.Premii/Prizes

Data:2012-05-30 19:36

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla CE CNER.Premii/Prizes

Data:2011-12-10 09:36

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla ONI 2012.Premii/Prizes

Data:2011-10-19 09:22

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla BOI 2011.Sigla BOI 2011

Data:2011-03-20 13:26

General

Balcaniada de Informatică şi Balcaniada de Informatică pentru Juniori se vor desfăşura anul acesta în România, la Bistriţa. Vă invităm să proiectaţi o siglă pentru [...] mai multContact

Regulament


Cum devin utilizator?

Cum devin utilizator? Este suficient să te înregistrezi pe site! După completarea formularului de înregistrare, vei primi un mesaj e-mail care solicită activarea contul de utilizator. Pentru activare, utilizează linkul specificat în mesajul de activare primit. Atenţie! Dacă nu ai primit în Inbox acest mesaj, verifică în Spam!

În ce constă un concurs?

Un concurs are o anumită temă (de exemplu: Afişul Concursului Naţional de Informatică „Urmaşii lui Moisil”) şi este însoţit de o fişă cu detalii tehnice (formatul lucrării, elemente obligatorii de conţinut, etc). Concursul are o anumită perioadă de desfăşurare, timp în care utilizatorii înregistraţi pot publica lucrări. După încheierea perioadei de desfăşurare, există o perioadă în care utilizatorii înregistraţi pot evalua lucrările (perioada de votare).

Cum pot publica o lucrare?

Pentru a publica o lucrare trebuie să fii un utilizator înregistrat şi să te conectezi pe site. Execută un click pe link-ul Publicare din meniul orizontal. Va apărea pe ecran un formular în care trebuie să completezi numele lucrării, să selectezi fişierul care reprezintă lucrarea şi să selectezi concursul pentru care publici lucrarea. Pot fi publicate fişiere în format .jpg cu dimensiunea maximă 2 MB. În mod similar poţi publica un tutorial. Tutorialele vor fi fişiere în format pdf, jpg, swf. Orice material publicat trebuie să fie aprobat de către unul dintre administratorii site-ului MouseArtist înainte de a deveni vizibil în mod public. Publicând tutoriale poţi împărtăşi din experienţa ta profesională şi celorlalţi utilizatori!

Cum votez?

Pentru a vota, vizualizează galeria lucrărilor din concurs. Sub fiecare lucrare este vizualizat un anumit număr de stele (media voturilor obţinute de lucrarea respectivă). Pentru a vota o lucrare, execută un click pe lucrare, apoi execută un click pe numărul de stele pe care doreşti să le acorzi lucrării respective. Un utilizator poate vota o anumită lucrare o singură dată.

Cum sunt selectaţi câştigătorii concursului?

În urma voturilor acordate de utilizatori, se calculează un punctaj al lucrării şi se poate realiza un clasament de popularitate. 1 stea=1 punct În acelaşi timp un juriu avizat analizează lucrările publicate şi stabileşte un clasament al lucrărilor, clasament care va fi publicat după finalizarea perioadei de evaluare în cadrul secţiunii Câştigători. Autorii lucrărilor premiate vor primi o diplomă frumos colorată şi, în funcţie de generozitatea sponsorilor noştri, premii adevărate.

Ce se va întâmpla cu lucrările mele?

Pe site-ul MouseArtist va fi publicată galeria tuturor lucrărilor pentru fiecare concurs, iar pentru fiecare utilizator portofoliul lucrărilor sale. În plus, unele dintre lucrările premiate pot fi solicitate după concurs în format .cdr sau .psd pentru a fi utilizate în scopul declarat al concursului şi pot constitui punctul de pornire în realizarea altor materiale grafice publicitare (siglă, diplome, banner-e, etc).

Cum pot deveni beneficiar sau sponsor?

Simplu! Dacă doreşti să propui o temă pentru un concurs, care să fie utilă în activitatea pe care o desfăşori sau doar doreşti să sprijin activitatea celor pasionaţi de grafică, contactează prin e-mail coordonatorul proiectului.

Şi altceva?

Altceva nimic! Lucrează, perfecţionează-te, analizează lucrările colegilor, împărtăşeşte celorlalţi propria experienţă, profită de experienţa celorlalţi şi, mai ales, bucură-te de ceea ce faci!

Succes!

Bine ai venit!

Concursuri

Colegiul National Emil Racovita Iasi