AnunturiPremii/Prizes

Data:2013-03-26 19:55

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Constructorii României.Premii/Prizes

Data:2012-05-30 19:36

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla CE CNER.Premii/Prizes

Data:2011-12-10 09:36

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla ONI 2012.Premii/Prizes

Data:2011-10-19 09:22

General

S-au desemnat castigatorii la concursul Sigla BOI 2011.Sigla BOI 2011

Data:2011-03-20 13:26

General

Balcaniada de Informatică şi Balcaniada de Informatică pentru Juniori se vor desfăşura anul acesta în România, la Bistriţa. Vă invităm să proiectaţi o siglă pentru [...] mai multContact

Acasă


Caietele tale de notiţe sunt cumva pline de schiţe? Ai poate un folder plin cu lucrări grafice aflate în diferite stadii de finalizare? Ieşi din anonimat! Noi îţi sugerăm să transformi obiceiul acesta într-un exerciţiu profesional, util şi mai ales plăcut. Investeşte-ţi talentul şi energia în lucrări de grafică publicitară. Folosind MouseArtist vei găsi beneficiari şi sponsori care aşteaptă să fie convinşi de talentul tău, să te premieze şi să utilizeze lucrările tale în situaţii concrete.

Aşa că intră în concurs! Competiţiile se vor desfăşura periodic, deci ai mai multe şanse să te perfecţionezi şi să te afirmi. Temele vor răspunde cerinţelor beneficiarilor, prin urmare lucrările tale pot avea o utilitate practică imediată. Voturile utilizatorilor şi un juriu specializat vor alege lucrările premiate, iar beneficiarii le vor folosi. Promovând un eveniment, te poţi promova pe tine însuţi.

Sperăm că MouseArtist va fi o etapă importantă în formarea viitorilor profesionişti în grafica publicitară. Poţi fi doar un vizitator, care admiră lucrările concurenţilor, poţi fi un evaluator, care acordă punctaje lucrărilor aflate în concurs, poţi fi concurent, publicând lucrări în concurs, poţi fi beneficiar, solicitând lucrări pe o anumită temă sau sponsor, răsplătind cele mai bune lucrări. Te aşteptăm!


Regulament

Descriere generală

MouseArtist este site cu caracter educaţional, care are ca scop sprijinirea formării viitorilor profesionişti în domeniul graficii publicitare. Activitatea pe acest site este organizată sub forma unor concursuri periodice, cu temă dată. Fiecare concurs are o perioadă de desfăşurare prestabilită, timp în care utilizatorii pot publica lucrări care se încadrează în tema concursului. Evaluarea lucrărilor publicate este realizată de către un juriu specializat, dar totodată este realizată şi de către utilizatorii site-ului (care pot vota lucrările, acordând un anumit punctaj).

Lucrările premiate pot fi solicitate de către beneficiarii concursului, pentru utilizare în scopul declarat al acestuia şi pot constitui punctul de plecare pentru o colaborare de succes între beneficiari şi autorul lucrării. Pentru a crea o comunitate educaţională activă, MouseArtist conţine secţiunea Tutoriale, în cadrul căreia utilizatorii site-ului pot publica materiale educaţionale de specialitate.

Regulament Complet

Bine ai venit!

Concursuri

Colegiul National Emil Racovita Iasi