logo Prezentare Activitate Elevi Profesori CNER Code Istoric Contact
boat

Noutăți

Anul școlar 2023-2024

7 octombrie 2023
În secţiunea Elevi au fost publicate listele cu elevii admişi la Centrul Judeţean de Excelenţă Iaşi – disciplina Informatică, precum şi punctajele obţinute de elevii de clasa a IX-a la testul de selecţie (în mod anonimizat). Punctajele obţinute de elevii de clasa a X-a au fost cunoscute de elevi pe parcursul probei, în timp real. Testul de selecţie pentru elevii claselor a IX-a, însoţit de barem detaliat de evaluare a fost publicat în secţiunea Activitatea de pregătire.
Felicitări tuturor elevilor admişi! Vă dorim o activitate intensă şi rodnică la CEX! Mult succes!

25 septembrie 2023. Finalizare înscrieri

În secţiunea Elevi a fost publicată lista elevilor admişi la Centrul Judeţean de Excelenţă Iaşi disciplina Informatică pe baza rezultatelor obţinute la Olimpiada de Informatică 2023 (etapa naţională şi etapa judeţeană).
De asemenea a fost publicată lista elevilor înscrişi care vor susţine test de selecţie. Testul de selecţie va avea loc pe data de 7 octombrie 2023, ora 9.00 la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Iaşi. Elevii sunt rugaţi să fie prezenţi în sălile/laboratoarele în care sunt repartizaţi cu cel puţin 15 minute înainte de începerea testului.

1-22 septembrie 2023. Înscrieri pentru Centrul Judeţean de Excelenţă Iaşi

Înscrierea elevilor pentru cursurile CJEX Iași, din anul școlar 2023-2024, se va desfășura în perioada 1 septembrie – 22 septembrie 2023 (ora 15.00) numai prin intermediul formularului online, disponibil pe site-ul https://cex-iasi.ro/.
Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori. Ambele documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției: https://cex-iasi.ro/.
Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CJEX Iași.
Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată, după finalizarea înscrierilor, pe site-ul Centrului Județean de Excelență Iași.

Activitate

Activitate de pregătire

Elevi

Elevi

Profesori

Profesori

+
Contact

emanuela.cerchez@cex-iasi.ro