Amazeng

Introducere Cum se joacă Amazeng Documentație și cod Mulțumiri

Jocul nostru

Bună, noi suntem echipa Z.E.R.O., iar jocul nostru se numește Amazeng. Ne-am decis să facem acest site, deoarece vrem să vă oferim o experiență cât mai bună a jocului nostru. Sperăm să vă placă.

De ce ne numim Z.E.R.O.

Numele este o glumă. Voiam să alegem un nume care să ne rămână în minte și care să aibă o însemnătate pentru noi, nu să alegem un nume care nu are nicio valoare cât de mică. În ora de fizică, profesoara a fost înlocuită cu unul dintre colegii ei. Acesta încerca să o facă pe Andreea să răspundă cu 0 la o întrebare, dar ea tot zicea că nu știe. De aici numele nostru.

De ce Amazeng?

Așa cum este și normal, am avut multe idei încă de la început. Ideea inițială era un labirint în care jucătorul trebuia să se plimbe și să colecteze diferite monede. După cum v-ați dat deja seama, acest joc nu este original și ne-a venit altă idee. Cu toate acestea, voiam să păstrăm numele original, în amintirea primei idei. Numele este un joc de cuvinte între "Amazing"(eng."Minunat") "Maze" (eng. "Labirint").

Despre joc

Ideea jocului ne-a venit de la desenul animat cu Robin Hood. Ni s-a părut o idee bună și originală. "Tu ești Robin Hood și ai auzit, pentru prima dată, despre Jocurile Olimpice de tras cu arcul." așa începe jocul nostru care sperăm să vă placă până la sfârșitul acestei prezentări.