Amazeng

Introducere Cum se joacă Amazeng Documentație și cod Mulțumiri

Mulțumiri

În primul rând, vrem sa îi mulțumim doamnei diriginte pentru provocarea pe care ne-a lansat-o. Putem afirma cu toții că a avut un puternic impact asupra timpului petrecut în carantină. Am avut ocazia de a relua materia la informatică din toate punctele de vedere, am învățat să funcționăm ca un tot unitar și am avut oportunitatea de a comunica mai mult zi de zi.

De asemenea, vrem să le mulțumim și celor de la "Khan Academy" pentru reușita noastră. Toate lucrurile învățate despre limbajul în care am lucrat (Java Script) le-am învățat de pe acest site, sub îndemnul dirigintei noastre. Desigur, vrem să le mulțumim și pentru faptul că am putut implementa și prezenta jocul pe site-ul lor.

Și ultimele mulțumiri vrem să ni le acordăm nouă înșine pentru curajul pe care l-am avut pentru a lua parte la această provocare, pentru nopțile nedormite și petrecute lucrând la acest joc și pentru tot ceea ce am reușit să facem pentru că știm că ne-a fost foarte greu.

Chiar dacă jocul nu este cel mai bun din lume, noi suntem mândri de el, întrucât este prima noastră realizare în acest domeniu, iar primele dăți nu se uită niciodată.